Ankara Ozel Hastaneler

Wiki Article

Hastane

Artık vatandaşlar sıra beklemiyor ve kolaylıkla randevu alabiliyorlar. Peki, MHRS randevu oluşturma sitesi tam olarak nasıl çalışmaktadır? MHRS randevusu hangi yollar ile oluşturulur? ALO 182 numarası üzerinden randevu oluşturmak için neler yapılmalıdır?
MHRS web Randevu Oluşturma Kolaylığı sayesinde ve ALO 182 {hattı|numarası ile Hastane Randevusu oluşturan insanların uzun uzun sıra bekleme dertleri de sonlandı. Kolaylıkla hastane randevularını oluşturan insanlar, randevu zamanı ve hastane tercihinin yanında istedikleri doktora da randevu kaydı yaptırabilme lüksüne sahipler.

MHRS RANDEVU OLUSTURMA KOLAYLIĞI

Sağlık Bakanlığı tarafından hizmete sunulmuş randevu alma sistemi insanlara yarar sağladığı gibi, hastaneler ve hekimlere de büyük bir kolaylık sağlıyor. Online olarak veya ALO 182 numarası ile alınan kayıtlar sayesinde hasta vatandaşlar saatler öncesinden hastaneye gitmek zorunda kalmadı
ı gibi doktorlar da hasta kalabalığından kurtulmuştur. MHRS Randevu olutşruma sisteminde vatandaşlar MHRS’ye kayıt olmalı veya E-Devlet üzerinden siteye giriş sağlamalıdır. fakat internet kullanmak istemeyen insanlar için de randevu almak mümkündür. Bu insanların da ALO 182 hattını aramaları yeterlidir.

MHRS KAYDI VE E-DEVLET İLE RANDEVU ALMA SİSTEMİ GİRİŞİ

Hastane randevusu almak isteyen insanlar MHRS platformuna kayıt olmak istiyorlarsa MHRS web sitesini kullanarak ‘Yeni Üye’ seçeneğini seçmelidir. Daha sonra ekranda belirtilen ve talep edilen istenen bilgilerin girilmesi Hastane ile beraber MHRS üyeliği tamamlanır.

Ancak e-Devlet sistemine üye olan insanlar MHRS’ye kayıt olmadan da randevu oluşturabilir. Bunun için MHRS web sitesine ulaşan insanların ‘e-Devlet Hastane ile giriş’ seçeneğine tıklamaları gerekmektedir. e-Devlet kapısına giriş yapan insanlar direkt olarak MHRS sistemine Hastane yönlendirilecektir.

Report this wiki page